nieuwsbrieven

apr 4, 2015

op naar de lente


Het is nog erg vroeg in het jaar voor vakanties en toch was het in Londen al mooi genoeg voor een lang weekend en hebben we meer dan genoeg zon gehad. Het eerste uitje van P-reizen dit jaar was dan ook helemaal geslaagd en dhr Roelofsen maakte al gelijk weer plannen

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

voor volgend jaar. Geen stedentrip maar Disneyland Parijs voor 2016!

Aardigheidje is dat het Zonvaart reisbureau waar P-reizen de reizen bij boekt wederom verkozen is tot het beste reisbureau van Noord Holland. Dus buiten dat wij daar als VIP behandeld worden, zijn ze ook nog eens de beste in deze regio 

Op 28 maart was er een leuke beurs op een Mytylschool in Huizen. Heel veel leuke mensen ontmoet en dat doet de naamsbekendheid van P-reizen zeker goed. 

De website is opgeruimd en nu weer overzichtelijk zoals voorheen. De nieuwsberichten, persberichten en voorbeelden beter gerangschikt en de rubriek “informatie aanvraag”, “veelgestelde vragen” en “zoeken” moeten de klantvriendelijkheid wat bevorderen. 

In Juni ga ik drie dagen op een zomermarkt staan in Esdege Reigersdaal. Daar heb ik heel veel jaren gewerkt en ken dus ook heel veel mensen. Die markt is op zich al heel erg leuk en ik verheug me er al op. 

Aantal geboekte vakanties voor 2015 stijgen nog altijd en zo ook de dagjes uit en weekendjes weg. Het zal me benieuwen of de inspanningen rondom de vakantiebeurs nog meer vruchten gaan afwerpen. 

De mooie tijd zit er weer aan te komen en dat brengt mensen misschien wel meer in de vakantiestemming. 

Allemaal een hele fijne start van de aankomende lente gewenst!