nieuwsbrieven

jul 3, 2015

nieuwsbrief mei


Beste iedereen, 

Ook deze maand is Londen weer bezocht en we lijken altijd wel geluk te hebben, want ook deze keer konden we de jas in het appartement laten en genieten van de vele straatartiesten langs de Thames.

Een familie bezoek in 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

Zweden, tweede keer, was ook zeer geslaagd. Moeder bezocht zoonlief en haar drie kleinkinderen aldaar. Dit kan goed een jaarlijks ritueel worden.

Dan was er nog een dagje uit naar het Zuiderzee museum en een lang weekend in Friesland in een mooi bungalow park.

Het voorseizoen kan dus heel aantrekkelijk zijn. Het weer was niet slecht, het is niet overvol en de prijzen heel aantrekkelijk. 

Het “zomerfeest” in Esdege Reigersdaal met wat standjes en kraampjes is de komende week en daar gaat P-reizen mooi tussen staan voor wat reclame, maar zeker ook voor de gezelligheid. 

Twee nieuwe mensen hebben zich gemeld om op vakantie te gaan, eentje naar Egmond aan Zee voor een midweekje en een ander voor een familiebezoek naar Brazilië. 

Er is dus duidelijk een stijging van het aantal uitjes en vakanties maar we kunnen nog veel meer mensen behulpzaam zijn, dus als jullie mensen met wensen tegenkomen…..wijs ze gerust op de mogelijkheden die P-reizen biedt.

 

Min puntje is dat de website weer even de mail via info@p-reizen.nl niet goed doorstuurde. Het blijkt een IP probleem te zijn die door een beveiligingssysteem soms de mail stopzet. Dit komt omdat het een gedeeld IP adres is. We gaan dus over naar een privé IP adres, zal ietsje duurder zijn maar dan blijven we wel bereikbaar. Dit was onacceptabel.

Mocht je twijfelen dan is p-reizen@outlook.com wel altijd bereikbaar 

Volgende week wordt het zomer, geniet ervan!