nieuwsbrieven

aug 11, 2015

nieuwsbrief juli


Beste iedereen, 

Verrassend genoeg bleek het zomerfeest in Reigersdaal toch goed te zijn geweest voor een ontmoeting met een “oude bekende” die gelijk maar weer drie dagen boekte voor een uitje naar een luxe hotel wilde, gewoon even ertussen uit.

Gaan we gelijk in begin

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

augustus doen. 

Net zoals een man die al een tijd zat te wachten op een uitje naar Egmond. Dat wordt ook augustus. 

Dublin was fantastisch, niet in woorden te omschrijven. Het was zo mooi om echt in het beroemde Trinity College te overnachten die twee weken, middenin een toeristische attractie. Daarnaast om aldaar lokaal in het National College of Art and Design twee schilder cursussen (“colour mixing” en “urban landscape”) te volgen was heel bijzonder.

En natuurlijk waren er nog genoeg dagen over voor allerlei andere toeristische attracties zoals de “Riverdance”, “Story telling evening” in de oudste pub van Ierland en een theater voorstelling van een echte lokale vereniging.

Ik moet ook even het “Book of Kells” vermelden wat op steenworp afstand van ons onderkomen te bezichtigen was.

En regelmatig even langs de artistieke wijk de “Temple Bar” wandelend met heel veel Ierse muziek in de barretjes én op straat.

Deze vakantie was volledig uitgezocht en gepland door Hester Postma die op deze manier haar droom wist te realiseren. Niet alleen heel leuk maar ook wel een hele stap om dit te ondernemen.

Voor mij was dit oprecht een privilege om dit te mogen meemaken. 

In de planning staat een reis naar Andalusie, nog voor dit jaar in oktober. 

Én iemand heeft zich nu al aangemeld voor 2016 met plannen voor.....Cambodja...!! 

Het is toch wel erg leuk om te zien dat de wensen reiken van een dagje uit om de hoek, tot een lange reis naar een ander continent 

Tot de volgende maand!