nieuwsbrieven

sep 8, 2015

nieuwsbrief augustus


Allen, 

De drie dagen op stap die een oude bekende,dhr Langedijk wilde doen werden rond de Veluwe doorgebracht in een heel mooi hotel (Avegoor) en dat smaakte naar meer voor volgend jaar. 

Andalusie is nog in de planning 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

maar vanwege het weer zou dat best ook naar 2016 kunnen worden verschoven. Het is wel vakantie natuurlijk en mooi weer hoort daarbij. 

Tussendoor nog een dagje naar Egmond met een man die toch al heel lang zijn voeten niet meer in het water van de zee had gestoken en dat nu mbv een strandrolstoel wel kon beleven. Dit was zijn eerste uitje na een jaar plannen en er volgen er meer..... 

En dan de grote reis naar Brazilie......Dan ben je van Braziliaanse afkomst en ben je al 26 jaar niet in Brazilie geweest. Op 15 augustus vierde deze man zijn verjaardag bij zijn twee broers en vele vele oude bekenden uit zijn jeugd in Brazilie waar hij opgegroeid was. Twee weken verbleef hij bij zijn broer in huis. Onvergetelijk, mede door het fotoalbum en de film die daarvan gemaakt zijn. 

Plannen zijn gemaakt voor deze maand een reisje naar Engeland naar de vliegshow in Duxford voor een man die inmiddels alweer 11 jaar niet op vakantie is geweest en hier heel erg naar uitkijkt. (we zijn al een jaar bezig geweest om dit mogelijk te maken). Met eigen vervoer en de ferry, verblijvend in een hotel in de buurt van Duxford moeten dit toch 5 hele mooie dagen worden. 

Een nieuwe man heeft P-reizen gevonden met de wens om naar Ibiza te gaan. Een hele uitdaging wordt dat en heel dapper gezien de conditie van deze man. Gaan we ons uiterste best voor doen. 

Waar ik ook erg blij mee ben is dat er zich 4 nieuwe mannelijke begeleiders hebben aangediend. Soms is nl wel uitdrukkelijk de wens om een mannelijke begeleider te hebben en die waren er nog niet zoveel. 

Ik schrijf regelmatig over de verwachtingen tav P-reizen en tast in het duister. Toch realiseer ik me dat ik steeds meer verwacht dat er een gestage groei plaatsvindt en dat de kans dat P-reizen kleiner zou worden al helemaal niet meer bij me opkomt.

Het blijft het doel van P-reizen om zoveel mogelijk mensen de kans op een mooie vakantie te gunnen  

Tot de volgende maand!