nieuwsbrieven

dec 5, 2015

nieuwsbrief december


Allen,
Den Helder is ook in november de moeite waard vond een vaste klant van P-reizen. Meer dan genoeg mogelijkheden om minder mooi weer te ontsnappen door naar binnen te gaan en de wolken 
Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter
leveren mooie plaatjes op.
 

We zijn aan het einde van het jaar en een mooi moment om terug te kijken wat er gebeurd is. In 2015 zijn er 12 clienten met 6 verschillende begeleiders in totaal 93 dagen op pad geweest. Behalve dat er nog steeds groei in P-reizen zit is de grootste verandering dat de begeleiding nu meer uitbesteed wordt.

Dat heeft ook consequenties op het administratieve vlak en op dit moment wordt er actief gekeken naar de vervanging van de VAR én hoe de “ingehuurde krachten” meeverzekerd kunnen gaan worden in de aansprakelijkheidsverzekering van P-reizen, omdat het niet redelijk is dat iedere begeleider een eigen aansprakelijkheidsverzekering moet afsluiten.

De rechtsvorm van P-reizen blijft gewoon een éénmanszaak/ZZP/freelancer en dan met “ingehuurde krachten” waarbij de “arbeidsrelatie” in de toekomst vastgelegd wordt door een contract ipv de oude VAR.

Omdat er zich nu meer clienten aandienen die een deel van de kosten uit hun PGB betalen wordt daar aandacht aan besteed met een hoofdstukje op de site en mogelijk adverteren specifiek in die richting.

Uiterlijk maart volgend jaar zullen alle vernieuwingen doorgevoerd zijn en is ook de website volledig bijgewerkt

Lourdes is inmiddels van een idee in een plan veranderd en morgen rijden we richting Schiphol

Hele fijne feestdagen!