nieuwsbrieven

jan 2, 2015

vakantiebeurs in aantocht!


Over twee weken begint de vakantiebeurs en we hebben er zin in. De voorbereidingen zijn klaar en onze stand gaat er echt mooi uitzien.

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

Meer kunnen we op dit moment niet doen. Voorlopig eerst maar genieten van de gezelligheid op de beurs, want dat blijken altijd hele leuke dagen te zijn

De uitreiking van de Vakantiebeurs Award is op dinsdagavond de 13de januari. Of P-reizen gekozen wordt....het lijkt me sterk. Het wordt gekozen door het publiek en zo bekend is P-reizen nu eenmaal niet. Maar de nominatie op zich heeft al heel wat bekendheid opgeleverd. P-reizen stond in heel veel vakbladen (digitale) vermeld en ook zijn er al enkele nieuwbrieven geweest die er melding van gemaakt hebben.

Op de 13de zal er ook pers aanwezig zijn, dus alleen de nominatie alleen al is een bonus.

Op facebook https://www.facebook.com/p.reizen staat het iedereen vrij om met elkaar te communiceren. Ik werd erop gewezen dat mensen soms anderen zoeken om samen op vakantie te gaan en zo de begeleidingskosten wat te drukken maar toch nog wel je eigen vakantie te hebben. Een soort “reizigers zoeken reizigers” maar dan voor mensen met een beperking die dan bij P-reizen hun eigen begeleiders kunnen inhuren.

De pagina https://www.facebook.com/p.reizen is geen privé bezit van P-reizen, iedereen is vrij om daar gebruik van te maken om elkaar te vinden.

Ook op de website www.p-reizen.nl is er nu een extra hoofdstukje gewijd aan “reizigers zoeken reizigers”

Ik wens iedereen een fantastisch 2015 en hopelijk tot gauw!