nieuwsbrieven

mei 12, 2016

nieuwsbrief mei


Beste lezer(es),

Het is nog heel rustig zo aan het begin van het jaar, d.w.z. qua uitjes. Veel voorbereidingen zijn nu aan de orde van de dag. Onder meer plande ik mijn eigen vakantie in Ibiza om zo een hotel na te kijken voor iemand die daar Armin van Buuren wil bezoeken. Het hotel moest echter wel passend zijn voor de rolstoel, dus oa ter plekke 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

met een liniaal de breedte van de lift gemeten en rondgekeken naar parkeerplaatsen voor rolstoelen en de lokale wetten aangaande parkeren. Er zit nogal wat voorwerk aan sommige vakanties. Nou moet niet alles hoor, maar het is wel fijn als dit soort dingen geregeld zijn. Op deze manier kan je dan ook afwijken van “aangepaste” locaties die beperkter zijn en veelal duurder. 

Een dagje uit naar de Keukenhof met het mooiere weer was heerlijk, gedaan door een trouwe P-reizen klant die al jaren al zijn dagjes en weekendjes via P-reizen geniet. 

En voor een tweede keer ging iemand met zijn vrouw, kind, buren en meer familie op pad naar Duitsland aan de Moezel. Met zijn zevenen hadden we een goede maar ook koude week. Gelukkig hadden we een heel mooi huisje en spelletjes doen terwijl het buiten sneeuwt is best mooi. Nog een voordeel was dat het overal erg rustig was en je nergens in een rij hoefde te staan. En bij de roofvogel show staan we dan ook met z´n allen vooraan.

En zwemmen in een binnenbad met uitzicht over de bergen.......dan kan het niet meer stuk. 

Dit jaar is al drukker dan welk voorgaand jaar ook. De meesten van jullie zullen dat niet zo merken. Ik probeer zoveel mogelijk te delen maar dat gaat nu eenmaal niet van de ene dag op de andere, of zelfs van het ene jaar op het andere jaar. Het komt wel, we moeten nog wat geduld hebben. 

Dit jaar zijn er al 22 uitjes en vakanties gepland en over nog eens vier zijn we in gesprek. 

Binnenkort hoop ik op de site van “per Saldo” te kunnen adverteren in de hoop dat we via die site ook iets kunnen betekenen voor mensen die nog alles zelf vanuit huis regelen en de mogelijkheden van P-reizen nog niet kennen. 

Ik wens jullie een mooie lente toe.