nieuwsbrieven

jun 15, 2016

nieuwsbrief juni


En de lente is begonnen!

En met het mooie weer dus ook mooie uitjes en vakanties.

Ik deel graag de verhalen over de uitstapjes maar kan soms de namen van de betreffende mensen niet noemen uit privacy. Toch leest het wel prettiger als er een naam bij staat en ik zal 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

dus waar gewenst een pseunoniem gebruiken. 

Ralph, die al jaren met P-reizen zijn vrije tijd invult, bezocht het Avifauna voor een dagje met zijn twee vaste begeleidsters. 

Dhr van Veen zag zijn kans waar op koningsdag om het Keukenhof te bezoeken omdat het die dag wel prachtig weer was, maar de meeste mensen juist daar niet rondliepen. Die dag werd afgerond met een bezoekje aan zijn geboortestad, het ouderlijk huis, zijn oude school en natuurlijk een diner met een biertje. 

Dhr Bosman, ook al jaren met P-reizen op pad en steeds naar een ander land, koos voor Schotland. Een negen daagse rondreis langs Edinburg, Inverness, Fort Williams en Glasgow. Natuurlijk zagen we het monster van Loch Ness (op plaatjes) en reden met de beroemde stoomtrein de “Jaocbite” vanuit Fort Williams.Maar het meest opvallende aan deze trip is dat we 9 dagen prachtig weer hadden in Schotland !!!! 9 dagen geen jas aan gehad en dat in Schotland wat bekend staat als geen drie dagen mooi weer achter elkaar te kunnen hebben ! 

En dan nog een belangrijk positief punt is dat deze maand drie nieuwe begeleiders positief gereageerd hebben op een oproep en we bezig zijn om de match te maken met de desbetreffende clienten.

Een dagje naar een paardenfestival in Harderberg in juni

Een lang weekend naar Walibi in juli

En een bezoek aan Duxford, de vliegtuig show in Engeland in september. 

De groei zit erin.