nieuwsbrieven

jul 11, 2016

nieuwsbrief juli


Volop zomer nu en de vakantiepret is echt van start gegaan. 

Ralph ging naar zijn inmiddels vaste plekje in Friesland voor een lekker lang weekend. 

Mw van Velzen zag haar favoriete zanger Paul Weller in het Carré én jawel prinses Beatrix, die daar ook was. Het is “maar” een uitje van een dag, maar met voorpret  

 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

en namijmeren zeker de moeite waard. En al helemaal als je dan je ideale artiest kan zien.

Opgehaald worden van huis en achteraf weer netjes thuisgebracht en dan kijken we niet naar de tijd hoe laat het wordt. Gezelligheid kent geen tijd. 

Dhr Venema kon zich niet precies herinneren wanneer hij voor het laatst in het buitenland was en je kan je voorstellen dat dan een lang weekend bij Koblenz in een appartementje op de 9de verdieping met balkon en uitzicht op het Taurus gebergte een onbeschrijvelijk genoegen was. Koblenz bleek een prima stad met genoeg vertier en mooie kabelbaan over de Rijn. 

Dhr Bosman, altijd weg van paarden bezocht een paardenfestival in Harderberg, verkleed en al. 

En last but not least ging mw Zander uit logeren....maar wel eventjes bij haar zoon in Zweden. Ook haar drie kleinkinderen kwamen even “thuis” aldaar en zo beleefden we een leuke familie vakantie. Dit is nu een jaarlijkse gewoonte. Haar zoon woonde al vele jaren in Zweden maar mw Zander had nog nooit de mogelijkheid gehad om ze te bezoeken. Nu dus al de derde keer. 

Ook voor juli zijn de nodige uitjes gepland 

P-reizen heeft zich opgegeven voor de groeichallenge van RTL. We groeien al, maar staan altijd open voor support en feed back.