nieuwsbrieven

aug 15, 2016

nieuwsbrief augustus


Sinds het begin werkt P-reizen samen met Zonvaart reisbureau in Heerhugowaard. Dit reisbureau heeft al verschillende prijzen gewonnen als beste reisbureau en in al de jaren dat wij ermee samenwerken heb ik alleen maar positieve ervaringen mee. Zelfs zo dat ik mijn eigen prive vakanties er ook boek, terwijl ik toch altijd alles zelf deed.

Nu hebben ze zowaar 

 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

ook nog een A3 reclameposter voor P-reizen in elkaar gezet en voor het raam gehangen in Middenwaard in Heerhugowaard. Klasse!!

In juli maakte Ralph weer een uitstapje van een dag naar Aquazoo met zijn inmiddels zeer vaste begeleidster, dat loopt al jaren en gaat buitengewoon goed.

Dhr. Langedijk genoot van een 4 daags verblijf in Walibi. Waarom Walibi...? Ook al wil je niet zelf overal in, je geniet wel mee van de atmosfeer, het is één groot feest en iedereen is blij. Maar vooral ook omdat de bungalows daar op wandelafstand staan in alle rust en groen en het Veluwe meer ook al te voet is te bereiken. Zo kan Walibi meer bieden dan alleen de “rides”. Het restaurant was trouwens ook top. Klasse lang weekend geheel begeleid door Bart die zelf zijn BBQ spullen meenam en tot 2 keer toe de brand erin stak.

Acht dagen Rome voor Hester Postma. Hmmm, rolstoel niet meegekomen met het vliegtuig, wat nu...Beetje diplomatisch overleg met de piloot die regelrecht met Rotterdam belde en we kregen een nachtje geheel verzorgd in het Hilton hotel op het vliegveld in Rome inclusief drie maaltijden, alle onkosten en de film die we ontspannen keken. Even lastig, dat valt niet te ontkennen, maar geen slecht begin bleek achteraf en de rolstoel kwam de volgende dag netjes aan.

Uiteindelijk dus eigenlijk wel erg leuk.

Daarna met een wandelboekje toch wel een 100 km door Rome gewandeld in 6 dagen en vast niet alle, maar wel heeeeel veel “must see´s” gezien (en geproeft). Ruim 30 graden...! Ons appartementje hadden we gevonden precies in het centrum van Rome op steenworp afstand van het Vaticaan, we hebben nooit openbaar vervoer hoeven te gebruiken. De eigenaar Alberto regelde de tillift voor ons en stond klaar en hij zorgde ook weer voor het terugbrengen ervan. Helemaal top!!

Ook al ben ik geen kerkganger, toen we in de Sixtijnse kapel onder de beschilderingen van Michel Angelo spontaan benaderd en met zijn tweeen gezegend werden door een priester...dat deed me toch wel wat.