nieuwsbrieven

sep 18, 2016

nieuwsbrief september


De maand augustus is altijd een rustige maand bij P-reizen. Waarom zou je in de warmste, drukste en duurste maand op pad gaan als je de mogelijkheid hebt om in het voor of na seizoen te gaan...? 

Behalve natuurlijk als Armin van Buuren  

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

dan net in Ushuaia optreedt op Ibiza..!!!

De Armin van Buuren Roadtrip” met een rolstoelbusje, vliegen was geen optie voor Dennis Prins, dus dan maar over de “Route de Soleil” en vanuit Barcelona met de nachtboot oversteken.

We kunnen wel een boek schrijven over deze zeer bijzondere 12 dagen met als hoogtepunt een persoonlijk gesprek backstage met Armin als enige van de 10.000 feestvierders daar.

Dennis Prins is zelf DJ (en te boeken voor elk feestje, een aanrader..!!!) in de stijl van Armin van Buuren en Armin herkende Dennis van andere evenementen. Dat is wel erg tof als je 3.500 km rijdt en dan zo´n privé moment hebt.

De rest van Ibiza was ook buitengewoon leuk en met zijn rolstoelbus prima om rond te toeren.

Er is echt teveel gebeurd om op te noemen, maar oa ook even een privé moment met één van de twee eigenaars van “Cafe Mambo” en kreeg Dennis een exclusieve fles “Mambo Hierba” kado. 

Een oude klant van P-reizen kwam onverhoopt zonder zorg thuis te zitten.....tja, en dan hoort het niet bij de “activiteiten van P-reizen”, maar je laat iemand toch niet zitten?! Dus in ieder geval voor tijdelijk heeft P-reizen samen met wat begeleiders ervoor gezorgd dat deze dame keurig haar zorg thuis kreeg. Voor hoelang...zolang het nodig is, want we laten niemand zitten, ook al kost het dan maar een beetje extra energie. 

De saaie kant van dit verhaal is dat de bureaucratie wenste dat P-reizen wel over een AGB code beschikt en hebben we gelijk de inschrijving bij de Kamer van Koophandel wat aangepast zodat het administratief allemaal keurig in orde is en P-reizen iets ruimere activiteiten kan ontplooien. Even puzzelen, maar dan loopt alles weer zoals het hoort. 

Zo rustig als de maand augustus was zo verrassend wordt de maand september, hoewel het woord rustig niet echt past bij Armin van Buuren, wat een feest !!! 

Let dus op de volgende nieuwsbrief !