nieuwsbrieven

feb 3, 2015

terugblik op de vakantiebeurs 2015


De vakantiebeurs was heel erg leuk om te doen, heel veel leuke mensen ontmoet. Een succes....wat mij betreft wel, maar of dit betekent dat meer mensen zich gaan aanmelden......., en hoeveel meer...,dat moeten
Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter
we nog gaan ervaren.
Er zijn al wel wat contacten gelegd hier en daar en de eerste gesprekken vinden al plaats.
Ierland, de USA, Canada, Tenerife zijn al wat namen die genoemd zijn naast klanten van voorgaande jaren die zich nu weer melden voor Zweden, Frankrijk, Malta, Londen (2 x)...Het kan best eens druk worden dit jaar.
Dat is mede te danken aan de uitzending op Hart van Nederland, dit door heel veel mensen gezien is.

Het lijkt makkelijk, even aan een beurs meedoen. Maar er kwam zoveel meer bij kijken, plots blijkt er die Award nominatie te zijn, een persbericht, wordt je gebeld door SBS6 en moet je acuut alles klaar hebben. Maar dus naar alle tevredenheid afgerond en de eerste goede tekenen laten zich zien.

In 2014 hebben meerdere begeleiders zich gemeld, dit jaar ga ik me inzetten om gemakkelijker gevonden te worden door cliënten. Zo is er in maart weer een beurs.

Ik ben serieus erg benieuwd of 2015 laat zien dat P-reizen weliswaar een éénmansbedrijfje is, maar dit kan doen samen met meerderen en dus meer mensen op vakantie kunnen gaan.

Iedereen het allerbeste en tot ziens!

Peter Rietveld