nieuwsbrieven

mrt 21, 2017

nieuwsbrief februari


Zelfs in februari genoten twee cliënten van een uitje. Een lang weekend in Friesland in een vakantiehuisje en in Amsterdam werd het optreden van Chuck Prophet bezocht, een Amerikaanse

 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

topper, echt een aanrader!!

De VOG online aanvragen, dat kan dus vanaf nu zelfs als een werkgever dit niet “klaarzet” voor je. Een heel stuk makkelijker en voorkomt dat je voor niks op en neer naar het gemeentehuis moet als ze daar niet precies weten hoe het moet (en dat gebeurt helaas nog al eens).

Vanaf jan 2017 moeten zorgverleners een klachtenfunctionaris en regeling hebben. Ik heb er al aardig wat uren ingestoken, maar of ZZPers er nu allemaal onder vallen….Jammer dat oude webgegevens niet automatisch verwijderd worden en je dus jaren oude informatie kan lezen zonder dat er duidelijk een datum bij staat. Het ziet ernaar uit dat het dus wel moet, nog een kostenpost erbij, hoewel p-reizen nog nooit een klacht heeft gehad...tja.

Maar gaan vrolijk verder en werken nu aan de plannen voor Japan, Oostenrijk, Curaçao, Luxemburg, Londen, een paar losse dagen binnen Nederland, Barcelona met in het verschiet nog Rome, Wenen en de Azoren. Even uit mijn hoofd zo.

Soms lijkt er niks te gebeuren en dan plots vliegen de aanvragen om je hoofd.

Als spijkers met koppen geslagen gaan worden, dan komt er nog een berichtje met begeleid(st)er gezocht.

Geniet van de lentezon!