nieuwsbrieven

apr 15, 2017

nieuwsbrief maart


Maart was wel een heel erg rustige maand. Dat wil zeggen wat uitjes betreft. Welgeteld geen één uitje. En toch had ik het druk. Plannen en organiseren van Japan, Londen, Wenen, 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

Oostenrijk, Rome, Barcelona….de kalender van 2017 raakt al aardig vol.

Op bezoek geweest bij de zorg organisatie die P-reizen had uitgenodigd voor een gesprek. Heel prettig verlopen en ze gaan P-reizen zeker onthouden voor hun cliënten die extra wensen hebben.

Daarnaast nog een beurs bezocht en wat administratie zaken.

Bijvoorbeeld. Om aan de nieuwe wet te voldoen WKGGZ, heeft P-reizen nu een klachtenfunctionaris met klachtenregeling.

Na een stevige woordenwisseling met de verzekering hoeft P-reizen niet meer voor iedere nieuwe begeleider een nieuwe VOG te hebben en ook niet ieder jaar een nieuwe. Gewoon een wettig geldige VOG met het juiste screeningsprofiel voldoet.

P-reizen beweert “alle” mensen met een beperking bij te staan. Iedereen die begeleiding nodig heeft kan rekenen op hulp. Dus ook mensen met een TBS die niet alleen op pad kunnen/mogen. En daarvoor is P-reizen benaderd en is een vakantie gepland. Heel bijzonder en heel fijn om dit te mogen doen. Hieruit blijkt wel het vertrouwen en in dit geval de justitie heeft in P-reizen.

Ook al zal dit jaar de omzet zeer waarschijnlijk weer stijgen vergeleken bij vorig jaar, toch is het aanbod van begeleiders die geïnteresseerd zijn duidelijk groter dan cliënten die de weg vinden naar P-reizen.

Ik zou heel graag meer begeleiders de kans bieden om met een cliënt of groep cliënten op pad te gaan en vraag me af of er een manier is om via begeleiders meer cliënten te informeren over de mogelijkheden van P-reizen.

Ik hou me sterk aanbevolen voor ideeën en suggesties.