nieuwsbrieven

jul 19, 2017

nieuwsbrief juni


Juni 

Dit is echt een mooie maand om op pad te gaan. Het weer wordt beter, de drukte is nog niet begonnen en daarom zijn de prijzen nog aantrekkelijk 

Een dagje Amsterdam, bezoek aan.....

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

 .....het Stedelijk museum en het Vondelpark en later shoppen in Haarlem waar we ons lieten verwennen in een Grieks restaurant als begin van deze juni maand.

Mw is meerdere keren op vakantie geweest maar vind een dagje tussendoor even eruit ook een prima idee. 

Albufeira was goed voor een weekje zonnen en toeristische uitstapjes. Vanuit een mooi hotel net buiten het centrum aan de kust werd dit deel van Portugal bezocht door Karel en zijn begeleidster. 

Dichterbij in Groningen was er een twee daagse vliegshow, de Oostwold Airshow. De “Steva Stuga” is een vrijstaand huisje vlakbij en het onderkomen voor dit lange weekend voor Jos en zijn begeleider. 

Al jaren gaat Joop met p-reizen op stap een paar dagen. Het hoeft niet ver en Egmond heeft genoeg te bieden voor een midweekje. Prachtig vakantiepark met je eigen huisje op wandel afstand van het strand en het centrum met vele gezellige winkeltjes. Zonnetje erbij en de BBQ kan aan! 

Dhr Bosman zoekt het graag verderop en zijn 76 jaar houdt hem niet tegen. Op naar Rome en je daar door de goedkope taxi’s rond laten rijden van monument naar monument en op zondag….natuurlijk naar de paus, slecht te zien maar heel goed te horen dankzij de speakers op het Pietersplein 

In juli gaan we nog vaker over de grens.