nieuwsbrieven

sep 18, 2017

nieuwsbrief augustus


Augustus is hoogseizoen, druk, warm en duur en hoewel we de warmte in Nederland wel kunnen waarderen, in landen als Spanje of Italie is het dan iets te veel van het goede. 

Maar op de Azoren....

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

....waait een koelere wind en heeft een ander klimaat dus met de hele familie besloot dhr Bosma aldaar twee weken te genieten en hun favoriete hobby's te combineren: walvissen spotten en fotograferen. 

Ralph zocht de rust op in Friesland voor een lang weekend en ging nog een extra dagje op pad. 

Karel is bijzonder geïnteresseerd in alles wat met auto's te maken heeft en haalde zijn hart op in het automuseum in Schagen en een tentoonstelling in Den Helder. 

Jan vertrok eind deze maand naar Wenen met als hoogtepunt een plaats op de eerste rij bij een uitvoering van de Lipizzaner paarden. 

Mw Zander kende Texel al wel maar Vlieland nog niet. Goed voor een dagje toeren en varen om aldaar in het dorp rustig te lunchen en genieten van de hele mooie dag op 28 augustus. 

Niet alleen vinden steeds meer cliënten de weg naar P-reizen, deze maand gingen ze samen met vier verschillende begeleiders.

Veel begeleiders met heel veel verschillende achtergronden tonen interesse en staan klaar om via P-reizen zich in te zetten en daardoor heeft P-reizen nog nooit iemand hoeven teleur te stellen. 

De voorbereidingen voor de Japan reis van Kazim lopen nu al 8 maanden, stukje bij beetje vallen alle puzzelstukjes op hun plaats. Hotel, vlucht, extra rolstoel, treintickets voor de bullettrain, tillift en een schema van wat te doen en te zien is zit al behoorlijk in elkaar.

Het wordt een heel vol programma, dus bereidden we alles tot in de puntjes voor.