nieuwsbrieven

okt 1, 2017

nieuwsbrief september


Een interview met P-reizen is uitgezonden en complimenten aan “Halte Zwarteweg” voor de montage en leuke muziek ertussen door.

Mocht iemand geïnteresseerd zijn dan 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

is het alsnog te beluisteren op https://radioaalsmeer.nl/programma/halte-zwarteweg/uitzending/2017-09-21/

Hierin worden de meeste vragen over P-reizen beantwoord. 

Jan is terug uit Wenen en was met recht verrukt over de Lipizzaner paarden waar hij een voorstelling van genoot vanaf rij 1. Hij zat daar als een keizer te genieten. 

Dhr Venema trof het met een hele mooie dag in het Zuiderzee museum. Het is wat matig toegankelijk, maar er zijn nog genoeg huisjes waar we zelfs helemaal naar binnen konden en met name de school riep bij ons beiden herinneringen op, zeker met die oude inktpotjes. Het is best groot daar een prima voor een hele dag. Afgesloten werd de dag met een etentje in Zuiderduin in Egmond aan Zee. 

Het weer veranderde en Isabel had minder geluk gedurende een midweek Callantsoog. Nu was de bedoeling van dit weekje gewoon even weg te zijn van thuis en daar was het huisje helemaal geschikt voor. Heerlijk rustig en voldoende stadjes en dorpjes om er iedere dag even op uit te gaan en ergens onder het genot van een drankje de Volkskrant te lezen. Het was beslist niet de bedoeling om een strand vakantie te houden en daarom was bewust gekozen voor deze rustigere en goedkopere periode. 

Tenerife heeft dat weer heel ander weer. In Los Cristianos hebben ze een 5 km lange rolstoelvriendelijke boulevard, dat is heen en weer 10 km met winkeltjes en restaurantjes. Pure gezelligheid en daar geniet Herman op dit moment van. Ook een uitje naar de vulkaan El Teida, die hij nog kende van een eerder bezoek is in de planning. Natuurlijk word ook van deze vakantie een mooi fotoalbum gemaakt door P-reizen als herinnering. 

Ralph genoot ondanks het mindere weer van een dagje Fort Kijkduin, genoeg te doen en te zien daar, ook binnen. 

Omdat ik over een paar dagen naar Japan vertrek met dhr Esen ben ik deze keer wel heel bijtijds met de nieuwsbrief. Na 10 maanden plannen en organiseren vertrekken we op 5 oktober van hier naar Tokyo.