nieuwsbrieven

mrt 13, 2015

update p-reizen


Twee maanden na de vakantiebeurs blijkt het geen storm te lopen en dat is maar goed ook want te snel groeien zou alleen maar problemen opleveren. Op dit moment heb ik het gevoel nog net iedereen op tijd en netjes te woord te kunnen staan. Er zijn dus wel een
Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter
heel aantal nieuwe contacten gelegd en blijkt P-reizen steeds vaker gevonden te worden. Ik ben er nu al wel van overtuigd dat er een stijging van vakanties zal zijn dit jaar en zeker volgend jaar.

Het eerste reisje naar Londen is gemaakt, de volgende gaat naar Zweden, Malta ligt in het verschiet, Ierland is gepland, over Brazilië wordt gepraat, er is een idee over het Garda meer, Normandië wacht op bevestiging en ga zo maar door.

De website van P-reizen wordt altijd als positief ervaren, de duidelijkheid en vriendelijkheid wordt gewaardeerd. Toch zien we mogelijkheid tot een aantal verbeteringen en in de komende maanden zal er een verbeterde versie verschijnen met oa een online aanmeldmogelijkheid voor de nieuwsbrief, een laagdrempelige online offerte aanvraag voor reizen en de verdwenen “quotes” van mensen door technische storing zal worden hersteld.

Ook komt er een FAQ tab bij

As 28 maart is er een kleine beurs in een Mytylschool in Huizen, waarvoor P-reizen is uitgenodigd van 11:00 tot 17:00.

Dat wordt zeker weer een hele leuke dag!

Iedereen het allerbeste en tot ziens!

Peter Rietveld