nieuwsbrieven

nov 14, 2017

nieuwsbrief oktober


Met een Volvo uit 1964 meerijden in een stoet old timers, beginnend met koffie met gebak en dat afronden met een drankje en een hapje. Maakt een mooi dagje vond Joop.

Net als dhr Venema die 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

zijn oude woonplaats Haarlem bezocht en de omgeving. Allemaal oude bekende plekjes van vroeger en natuurlijk even overal opsteken.

Dennis deed het wat groter. Lang weekend vanuit het American Hampshire Hotel aan het Leidseplein genoot hij vier volle dagen (en deels nachten) van het Amsterdam Dance Event. En hoe hij het doet is me een raadsel maar hij weet toch altijd met de groten onder de muziek op een plaatje te komen. Zie de foto’s van Afro Jack, team radio 538 en Matin Garrix. 

En dan de klapper van de maand. Na 10 maanden voorbereidingen, 14 dagen naar Japan. Was het makkelijk allemaal….NEE. Maar de beloning was daarom des te groter. In deze tijd hebben we ALLE wensen af kunnen tikken. Van Hiroshima tot aan Tokyo. Maar ook Osaka of Arashiyama werden uitgebreid bezocht. Natuurlijk een Kobe biefstuk geprobeerd. Echt veel te veel om op te noemen, maar binnenkort geeft Kazim een radio interview en ik zal die link delen zodat jullie alles uit eigen mond kunnen horen.

Moe maar voldaan leg ik de pen nu neer, tot volgende maand.