nieuwsbrieven

dec 4, 2017

nieuwsbrief november


De echte vakantietijd is wel voorbij. Het weer is er niet naar en de feestdagen zijn in aankomst. 

Wat nog wel leuk is zijn dagjes uit en dan net een goeie dag prikken. 

Dat deden we dus ook en... 

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter

...vier mensen trokken erop uit naar respectievelijk de Hoenderdaell, een autoshow in Leiden, de Efteling en naar Beeld en Geluid in Hilversum.

In Hilversum verbleven we een nachtje zodat we twee dagen konden genieten van Beeld en Geluid, er is meer dan genoeg te zien en we mochten de tweede keer gewoon gratis…!!! (net als de begeleiding trouwens)

Het hotel is ook een aanbeveling, gezellige kamer met ontbijt voor twee…..49 euro !! en op 800 meter afstand van Beeld en Geluid. (Tulip Inn Media Park Hilversum) 

Kazim die net uit Japan terug is, heeft zijn reis “beschreven” middels een radio interview. Wie geïnteresseerd is het alsnog te beluisteren kan dit via internet doen. Zie vorig bericht. 

P-reizen gaat op vakantie….ja logisch denk je dan.

Maar nu zelf even ertussenuit, het werk gaat achter de schermen gewoon door voor iedereen, maar mede vanwege de erg rustige tijd komt de volgende nieuwsbrief februari 2018. 

In 2017 is P-reizen weer gegroeid, 47% meer dagen op pad geweest dan in 2017 en de eerste plannen voor 2018 liggen alweer klaar inclusief twee intercontinentale reizen. 

Wat doet P-reizen zelf op zijn eigen vakantie….? Lange afstanden fietsen met een tentje mee. 

Iedereen hele fijne feestdagen gewenst!!