nieuwsbrieven

aug 4, 2018

nieuwsbrief juni/juli


Overeenkomsten gaan er ws uit per 2019, ben benieuwd waardoor het vervangen gaat worden. Er wordt gepraat over een uurloon drempel. We zullen zien, maar er zal wel een mouw aan te passen zijn.

De nieuwe privacy wetgeving is...

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter
...van start gegaan en op de p-reizen website is de eigen privacy statement geplaatst. Het is nu zaak om zo netjes mogelijk te volgens de wet te gaan handelen zonder dat mensen die met p-reizen te maken hebben er onnodig last van gaan krijgen. Het is niet de bedoeling dat p-reizen nu iedereen gaat lastig vallen met verklaringen die ondertekend moeten worden. Wel moeten we ons aan de wet houden.
 
 
Dus net als altijd worden geen namen of foto’s gebruikt van cliënten die daarvoor nog geen toestemming hebben verleend. 
Maar het gaat bovenal om leuke vrijetijdsbesteding en dat is de afgelopen twee maanden wel weer gelukt.
 
Bezocht werden Terschelling voor een lang weekend door een man die daar vroeger met zijn moeder heenging, Londen voor 12 dagen door twee dikke vriendinnen, twee weken Frankrijk naar een eigen tweede huis door een man die dit nu met hulp van p-reizen nog steeds kan doen, een bungalow in Sint Maartensvlotbrug met iedere dag de BBQ aan en ritjes in de omgeving met een rolstoelbusje van de Zonnebloem, een huisje in Callantsoog om gewoon even weg te zijn van huis, hotel voor een weekje in Duitsland omdat Duitsland zijn lievelingsland is en het daar zo fijn wandelen is, 2 dagjes uit binnen Nederland met koffie en gebak als vaste prik en zojuist is iemand met de hele familie vertrokken naar Spanje voor 15 dagen…!!!
 
De variatie van mogelijkheden, bestemmingen en invulling is letterlijk eindeloos.
Gevraagd werd of we ook naar Brazilie kunnen of Thailand…natuurlijk kunnen we dat. Nieuw Zeeland in een rolstoel….? Ook dat kunnen we. De wereld ligt open…al bijna 10 jaar en met ruim 160 reizen op maat, maar dan echt helemaal op maat.
 
Londen was dit keer een mooi voorbeeld van hoe er op maat gewerkt wordt. Hester wilde niet alleen naar Londen, maar ook letterlijk niet alleen en nam haar vriendin mee, die ook nog eens twee begeleiders meenam en dus bezochten we een 20 tal attracties met 5 man sterk en verbleven in een appartement in het centrum van Londen. Londen Zoo, Harry Potter, Britisch Library, Phantom of the Opera, Science museum, Lion King, Sheakespeare’s Globe, Tate Modern etc etc. Alles wat maar op het wensenlijstje van de dames stond werd in een gestaag tempo afgewerkt.