nieuwsbrieven

okt 2, 2018

nieuwsbrief augustus/september


Augustus/september

De strandvakantie in Spanje is heel goed verlopen waarbij de cliënt alle...

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter
...

zorg kreeg van P-reizen en haar familie waar ze mee samen was, een man of zes, ontlast was en dus ook echt vakantie had. Top geweest als ik de verhalen van haar moeder hoor.

En nog een keer naar Spanje voor Hester die met ondersteuning van P-reizen ook Spaans leert en dit in praktijk bracht in Valencia met een uitstapje naar Madrid met die trein die 300 km/uur gaat (foto). Vele musea’s gezien en heerlijk op terrasjes gezeten en zelfs in zee kunnen zwemmen!!

Dagjes uit gingen door verschillende mensen naar het Haarlemmermeer museum, Avifauna met grieks eten achteraf, met een strandrolstoel de zee bezoeken in Egmond aan Zee en met de stoomtrein in Hoorn een tochtje maken.

En dan nog met een busreis van Bolderman mee naar Parijs voor een weekje. Dus een gewone te boeken busreis en dan met eigen begeleiding van P-reizen mee. Ben je toch minder beperkt in je keuze.

Al met al een drukke tijd geweest in een jaar van P-reizen wat nu alweer gegroeid is tot het drukste jaar sinds oprichting in 2010.