nieuwsbrieven

nov 11, 2014

Vakantiebeurs 2015


Aanbieding: 1 dag gratis begeleiding

Aangepaste vakanties

P-reizen wil graag kennis met jou maken op de Vakantiebeurs en heeft een mooi welkomstcadeautje voor de eerste 25 personen die een vrijblijvende afspraak maken: een hele dag gratis begeleiding! Dit kan begeleiding zijn tijdens een dagtrip, maar ook één dag bij een langere reis. Je hoeft niks te kopen

Categorie: nieuwsbrieven
Ingezonden door: peter
of bij ze te boeken. Het gaat P-reizen puur om de eerste kennismaking zonder jou ergens voor te verplichten. 
Zij zijn een nieuwe organisatie op het gebied van aangepaste vakanties en combineren op deze enthousiaste wijze het creëren van naamsbekendheid met een warm welkom met potentiële klanten. Of in hun eigen woorden: "Omdat wij nieuwe klanten kennis willen laten maken met P-reizen zonder ze gelijk op kosten te jagen. Wij bieden dit aan in de overtuiging dat jij of iemand uit jouw omgeving door deze ervaring in de toekomst van P-reizen gebruik gaat maken. En zelfs als dat niet zo is, dan hebben we samen toch een leuke dag gehad!"
Bovendien hebben ze een Rad van Fortuin waarbij iedere potentiële klant gegarandeerd één van de vier cheques wint t.w.v. 50,- euro en kans maakt op de hoofdprijs: een reiskoffer.
Dus kom langs op de stand tijdens de Vakantiebeurs!
Link naar exposant http://expomatch.vakantiebeurs.nl/exhibitor/56599
Standnummer: 09.HC09